Bylandbrug

Source: Simon Krabbe

Introduktion

I dette modul får du mulighed for at lære mere om bylandbrug og dets betydning for vores byers bæredygtige fremtid. Desuden får du mulighed for at læse om interessante initiativer i hele Europa, der fremmer det sociale, økonomiske, miljømæssige og personlige velbefindende for de mennesker, der deltager i deres aktiviteter. Hvis du vil vide mere om bylandbrug læs side 104-117 i pensum.

Aktiviteter

Til at videreformidle de emner, der er omfattet af dette modul, på en sjov og engagerende måde, finder du tre aktiviteter i håndbogen: Find aktiviteterne på side 179-208 i håndbogen.

Gallery

Bliv inspireret af, hvad elever fra Nordmakedonien, Portugal, Danmark, Cypern og Tyskland forestillede sig om fremtidens bæredygtige by. Besøg vores galleri og se modeller bygget med LEGO klodser, der viser resultaterne af vores tidligere aktiviteter. Hvis du har brugt aktiviteterne i din undervisning og ønsker at inspirere andre, er du velkommen til at bidrage til galleriet. Send dine billeder med oplysninger om, hvilken aktivitet du har udført og i hvilken sammenhæng, til activity@youngsters4ecocities.eu

Quiz

Test din viden om emnet med vores quiz. Prøv at besvare spørgsmålene før og efter du har læst hele modulet for at vurdere dig selv.